Miben segíthetünk?

Segíthetünk választani?

Ajánlatot kérek!

webshop

Miben segíthetünk?

Segíthetünk választani?

Ajánlatot kérek!

webshop

Cégünk 2018-06-25T13:46:23+00:00

TellSystem Communication Kft.

rdA TellSystem Communication Ltd. GSM/GPRS és IP modulok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Szakmai tapasztalunk és partnereink bizalmának köszönhetően, mára már számos európai és Európán túli cég beszállítói lehetünk.

A dinamizmusunk és professzionális szolgáltatásainknak köszönhetően cégünk meghatározó szerepet tölt be a biztonságtechnika, kaputelefon és az automatizálás területén. Cégünk filozófiája, hogy mindig a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek, melynek köszönhetően hosszútávú együttműködést remélünk. A végfelhasználói igényeken túl, a telepítői elvárásoknak is célunk megfelelni, mindamellett hogy viszonteladóink és stratégiai partnereink érdekeit is szem előtt tartjuk.

Az export piaci érdeklődésnek köszönhetően szakosodott munkatársaink biztosítják a gyors és precíz szolgáltatást illetve szükség esetén a segítség nyújtást. Partnereink kényelme érdekében személyre szabott weboldalakon, leírásokon és hírleveleken keresztül biztosítjuk, hogy folyamatosan napra készek legyenek fejlesztéseinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

A termékek megoldást nyújtanak távvezérlésre, automatizálásra, átjelzésre. Minden TellSystem terméket magunk tervezünk, gyártunk és tesztelünk, garantálva ezzel az egyszerű telepítést és használatot. A termékeink rendelkeznek nemzetközi CE minősítéssel, amely garantálja az európai normáknak való megfelelést és minőséget.