Miben segíthetünk?

Segíthetünk választani?

Ajánlatot kérek!

webshop

Miben segíthetünk?

Segíthetünk választani?

Ajánlatot kérek!

webshop

Oktatás a POWER Biztonságtechnikánál!

Oktatás a POWER Biztonságtechnikánál!

Holnap délelőtti oktatásra, melyet a POWER Biztonságtechnika budapesti központi üzletében (Budapest III. Kazal u. 64-66.) tartunk, még van szabad hely. Tudom, hogy az utolsó pillanatban szólók, de inkább jelzem ezt a lehetőséget most, mint hogy később derüljön ki , hogy jó lett volna az időpont az Ön számára.

Az oktatáson személyesen és webináron keresztül is részt tud venni. Nem kell ehhez mást tennie, csak regisztrálja magát a https://www.powerbizt.hu/oktatasok weboldalon.

Kiknek ajánljuk a webináriumot?

Aki, a jól megszokott, kellemes, saját környezetéből szeretné megnézni az oktatást és hasznos ismerethez szeretne jutni anélkül, hogy extra időt, energiát és költséget fektetne az utazásba. Igaz, nem leszünk egy légtérben, viszont garantált, hogy jól fog mindent látni és a kérdéseit is meg fogjuk válaszolni.

Kiknek ajánljuk a személyes megjelenést?

Ha Ön inkább úgy tud fokuszáltan figyelni, hogy minden érzékszervét az előadásra irányítja, akkor most van itt a lehetőség, hogy az Ön számára megfelelő helyet foglalja el az oktatóteremben. Mindennel azon leszünk, hogy a lehető legtöbb hasznos és fontos információt átadjuk az oktatáson.

Mit várhat az oktatástól?

Nálunk megszokott a közvetlen, interaktív és rengeteg példával tarkított oktatás. Az oktatásainkról az emberek nem szoktak a szünetben elmenni, sőt az oktatás végén általában egy kellemes hangulatú beszélgetés szokott kialakulni.
Át fogjuk nézni a GSM modulok főbb funkcióit és a programozáson is végig fogunk menni, hogy azok a funkciók is értelmet nyerjenek, amelyeket idáig homály fedte. Hozzon Magával laptopot és akkor “élőben” tudja követni a ProRead programozó bemutatóját.

A program menete a következő lenne:

– TellSystem Communication rövid bemutatása
– GSM/GPRS termékek és a kiegészítők áttekintése főbb tulajdonságok alapján
– Programozás menete a ProRead programmal
– Telepítési példák automatizálási, vagyonvédelmi és kaputelefonos területre
– Hamarosan érkező új termékek és fejlesztések előrejelzése (Bluetooth + Wifi távvezérlés és átjelzés)
– Kérdések megválaszolása

Szóval, kattintson a linkre és regisztráljon az oktatásra! www.powerbizt.hu/oktatasok

2018-07-09T12:36:42+00:00