Miben segíthetünk?

Segíthetünk választani?

Ajánlatot kérek!

webshop

Miben segíthetünk?

Segíthetünk választani?

Ajánlatot kérek!

webshop

Új AndroRead segíti a GSM modulok programozását

Új AndroRead segíti a GSM modulok programozását

Remek hírrel szolgálhatunk az Android felhasználóknak, hiszen megújult az AndroRead applikációnk!

A régi verzió teljesen újra lett fejlesztve, így nem csak az újabb Android verziókat támogatja, hanem számos új funkcióval is bővült. Az AndroRead applikációnak köszönhetően telefonunkról vagy tabletünkről tudjuk elérni a GSM modulunkat és annak állapotát tekinthetjük meg vagy módosításokat hajthatunk végre a beállításokban. Egyszerű, bár mégis fontos lehetőség, hogy az értesítendő telefonszámokat és a vezérlő telefonszámokat is megváltoztathatjuk, számítógép használata nélkül. Lássuk a fontosabb tulajdonságokat:

Beállítás gomb     

A bal alsó sarokban található  menü gomb lehetővé teszi, hogy a képernyőn megjelenítsük az összes menüpontot. A különböző beállítási ablakokat így gyorsan és egyszerűen el tudjuk érni.

Amennyiben inkább a lapozgatásos használatot preferáljuk, akkor elég csak a képernyőt a kívánt irányba “lapozni” és az előző vagy a következő ablakot érjük így el.

Az applikáció használata a korábbi verzióhoz képest nagyon gyors lett, így kifejezetten élmény a programban dolgozni.

A telefonszámok beállítása

Az AndroRead lehetővé teszi, hogy az értesítendő és a vezérlő számokat is tudjuk módosítani. Azaz új számot tudunk felvinni, a régit tudjuk szerkeszteni vagy akár törölni is.

A modulok kimenetét 1000 db telefonszámról tudjuk vezérelni, így az applikációban található egy keresés gomb is, melynek köszönhetően a kívánt számot megkereshetjük.

Vezérlő telefonszámokat hozzárendelhetjük a kimentekhez így a jogosultságot is kezelhetjük. Az időzóna biztosítja, hogy a telefonszámot csoportokba rendezhessük, melynek köszönhetően a felhasználó csak a megadott időkeretben tudja a kimenetet vezérelni (3 külön csoport adható meg) További lehetőség, hogy a hívó a modult élesítés/hatástalanítani tudja vagy igény esetén akár a DTMF vezérlés is beállítható. Utóbbi funkció lehetővé teszi, hogy a telefonunkat távirányítóként tudjuk használni, így az 1-es, 2-es, 3-as és a 4-es gombbal a kimeneteket tudjuk vezérelni a beállításnak megfelelően.

              

A modul status ablak lehetővé teszi, hogy a GSM modul pillanatnyi állapotát ellenőrizhetjük a mobiltelefonunkon. Láthatjuk a bementek és a kimenetek állapotát, a térerőt, a GSM kommunikációt illetve a tápfeszültség kimaradás esetén a riasztási értéket.

       

Továbbá beállíthatjuk a bemeneteket, az életjel küldését, az élesítést/hatástalanítást és majdnem mindent, amit a ProRead-ben is megszoktunk már.

             

Több Bluetooth programozót használ párhuzamosan? 

Nevezze át a mobil készülékében a Bluetooth kapcsolatok alatt a programozót és az applikációban már ezeket a neveket fogja látni. Így lehet GSM nyaraló; Bluetooth otthon…

Az applikáció képes a lehetséges Bluetooth programozókat megkeresni és kapcsolódni hozzájuk azonosító kód megadása nélkül is.

Segítségre lenne szüksége, az adott oldalon lehetséges beállításokkal kapcsolatban? Nyomja meg a jobb felső sarokban található gombot és azonnal tájékozódhat a lehetséges beállításról asegítség ablakban.

Az AndroRead változatlanul ingyenes és hirdetéseket sem tartalmaz!

Az AndroRead program a Play áruházból tölthető le: AndroRead applikáció

További videók érhetők el a TellSystem Magyarország Youtube csatornáján.

2018-07-09T12:27:38+00:00